top of page
header-zorg-entertainment.webp

Zorg Entertainment

Ben je op zoek naar Entertainment voor een Verpleeghuis of een Zorg Instelling? We beschikken over diverse  leuke Acts en Artiesten die gespecialiseerd zijn in zorg entertainment voor ouderen. Met natuurlijk liedjes van vroeger. Bekijk hieronder ons aanbod voor ouderen entertainment! Uiteraard geschikt als dagbesteding.

Act & Artiest Boeken voor verpleeghuis (dagbesteding)
Of het nu gaat om een Zanger of Zangeres, een Dixieland Trio, een Goochelaar of een Violiste. Onze Acts en Artiesten voor de zorg zijn natuurlijk geheel afgestemd op wat ouderen leuk vinden. Met liedjes uit hun jeugd die ze kennen van vroeger. Al onze Acts & Artiesten zijn natuurlijk ook geschikt voor mensen met dementie/alzheimer. 

Indien binnen optreden nog niet mogelijk is, kunnen wij ons Zorg Entertainment natuurlijk ook buiten laten optreden op 1,5 meter afstand. Zoals in de tuin, onder de balkons etc. Wij zorgen voor voldoende geluidsversterking zodat de ouderen het goed kunnen horen, ook wanneer ze binnen zitten (met de ramen open).

 

De optredens zijn meestal in blokjes van 15 tot 30 minuten. We kunnen ons Zorg Entertainment ook laten optreden in meerdere blokjes op verschillende plekken rondom een verpleeghuis indien gewenst.

Hieronder vind je enkele van onze Acts & Artiesten voor Zorg Entertainment voor ouderen. We breiden ons bestand van acts & Artiesten wekelijks uit.

Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken!

De Dottinies Boeken | We Arrange

De Dottinies

De Dottinies brengt semi-akoestische nostalgische live muziek in het oer-oude Hollandse repertoire uit de jaren vijftig en zijn ook zo gekleed en gebruiken retro microfoons.

Zangeres Aleida & Gitarist Huren | We Arrange

Zangeres Aleida & Gitarist

Zangeres Aleida is al vele jaren een veel geboekte Artiest in verpleeghuizen. Ze zingt liedjes van vroeger die alle ouderen kennen. Ze treed op samen met een Gitarist!

Violiste Huren | We Arrange

Violiste Huren

Onze Violisten spelen bekende klassieke en romantische stukken in verpleeghuizen en zorg instellingen voor ouderen die van klassieke muziek houden.

Dixieland Trio Huren | We Arrange

Dixieland Trio

Dixieland Trio's zijn op dit moment erg populair. Ze worden vaak geboekt voor verpleeghuizen en spelen voornamelijk liedjes uit de jaren 50 die alle ouderen kennen.

Erik Piano Troubadour Huren | We Arrange

Erik Piano Troubadour

Erik de Piano Troubadour speelt en zingt al jaren voor ouderen in verpleeghuizen door heel Nederland. Zijn repertoire van oude liedjes is oneindig groot.

GoldenOldiesDuo Boeken | We Arrange

GoldenOldiesDuo

Het GoldenOldiesDuo zingt hits van oa. Vera Lynn, de Andrews Sisters, Doris Day, Elvis en The Beatles, maar ook van Wim Sonneveld, de Zangeres Zonder Naam en Lenny Kuhr!

De Zingende IJscoman Huren | We Arrange

De Zingende IJscoman

De Zingende IJscoman zingt de mooiste Italiaanse liederen. Wie het daar warm van krijgt, zal zeker genieten van het heerlijke Italiaanse ijs dat hij tijdens zijn optreden serveert.

Celliste Paulina Huren | We Arrange

Celliste Paulina

Celliste Paulina speelt bekende klassieke stukken voor oa. verpleeghuizen. Echt een leuke afwisseling voor ouderen die van klassieke muziek houden.

Goochelaar Ton Huren | We Arrange

Goochelaar Ton

Je wilt graag een Goochelaar huren? Dat kan! Goochelaar Ton is een geweldige entertainer. Met zijn Magische Momentjes weet hij alle ouderen te verrassen.

 

Onze Acts hebben bepaalde (technische) vereisten voor hun optredens, deze worden aan u verstrekt bij de offerte. We Arrange kan ook de nodige voorzieningen meeleveren op het gebied van geluid, licht, podia en overige aankleding en decoratie

bottom of page