top of page
header-zangeres-jeanet-dorothy.webp

Zangeres Jeanet Dorothy boeken

Zangeres Jeanet Dorothy is een hippe soulful zangeres. Ze treed op met MC's, DJ's, Bands en Solo en schrijft ook teksten voor samenwerkings- projecten. Wil je Zangeres Jeanet Dorothy boeken, huren? Neem contact met ons op!

Zangeres Jeanet Dorothy is van alle markten thuis. Haar voorkeur ligt bij het soulful genre, maar daarbinnen zingt ze zowel oude als nieuwe covers, maar ook haar eigen nummers zijn modern met een oude soul touch! Deze allround zangeres is ook nog eens een zeer hippe verschijning. Ze trad oa. op bij het beroemde Café Del Mar in Ibiza.


Jeanet Dorothy is te boeken en te huren voor zowel een solo optreden als in combinatie met overig entertainment zoals een MC, of samen met één van onze DJ's of Drive-in Shows.

Zangeres Jeanet Dorothy kan geboekt worden inclusief of zonder Geluid (en licht) apparatuur. Bij het boeken zonder apparatuur gaan we er vanuit dat er een geschikte zanginstallatie aanwezig is. Onze technische vereisten voor haar optreden worden verstrekt bij de offerte.
 

bottom of page