DJ Willy Whoo boeken

DJ Willy Whoo is een veelgevraagde Allround DJ in Rotterdam en omstreken en zeker ook in het buitenland. Hij draait oa. in Club Bed en de VIP Room in Rotterdam, De Kazerne en De Tol in Dordrecht, El Paradiso in Chersonissos en vele discotheken in Spanje. Wil je ook een Allround DJ huren, boeken? Vraag direct een offerte aan.

DJ Willy Whoo is een Allround DJ die alle stijlen naadloos aanelkaar mixt. Overal waar hij komt gaat het dak eraf, van Urban tot Latin en House.

Willy Whoo is een hippe DJ die geen trend volgt, maar ze zet!! Wil je Willy Whoo huren of boeken voor je club, feest of event? Neem contact met ons op! 

Als je alleen een DJ huurt, gaan wij er vanuit dat er al geschikt Geluid (licht) en DJ Apparatuur op de locatie aanwezig is. Voor onze vereisten klik op de DJ RIDER

DJ's & Drive-in Shows

Artiesten

Entertainment (overig)

Feesten & Events

Concepts & More

Overig

We Arrange levert door heel Nederland, oa. in Alkmaar, Almere, Assen, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Deventer, Den Bosch, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Hoek van Holland, Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Rhenen, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Vlissingen, Woerden en Zwolle.

Ook leveren wij nu een selectie van ons Entertainment in België en Duitsland.

We Arrange Events & Entertainment

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

Telefoon: 010 - 799 53 40
E-mail: info@wearrange.nl 

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

 

Kvk nummer: 24434609

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

© 2021 We Arrange is een onderdeel van Jecaju