top of page
header-personeelsfeest.webp

De Vrijdag Borrel mag gevierd worden

De Vrijdag Borrel wordt steeds populairder, of het nu op het werk is of in een horeca gelegenheid, We Arrange biedt het juiste entertainment voor een geslaagde Vrijdag Borrel.  

We Arrange heeft het juiste entertainment voor de Vrijdag Borrel zoals bijvoorbeeld een DJ & Saxofonist, een Lounge Zangeres of Lounge DJ & Violiste. Onze entertainers zorgen er bij aanvang voor dat ze rustig op de achtergrond te horen zijn. Doordat de muziek in het begin op de achtergrond draait kunnen uw gasten naar hartelust met elkaar praten en de week doornemen. Indien gewenst kunnen ze later op de avond uw Vrijdag Borrel natuurlijk ook omtoveren in een groot feest. De Vrijdag Borrel verhoogt de team spirit als u deze met uw collega's viert, maar is natuurlijk ook bijzonder leuk met een groep vrienden en bekenden.
 

Naast Entertainment, Geluid en Licht Apparatuur en Aankleding van de event locatie kunt u bij ons bv. ook een professionele Cocktailshaker huren die op locatie de allerlekkerste cocktails bereidt. Natuurlijk zijn ook onze professionele Modellen/gastvrouwen of Promo Dames die uw gasten ontvangen en voorzien van een welkomstdrankje onmisbaar tijdens uw Vrijdag Borrel.

We helpen u graag persoonlijk verder bij de juiste invulling van uw Vrijdag Borrel. Dit kan natuurlijk telefonisch en per e-mail maar dit kan uiteraard ook bij ons op kantoor. Indien gewenst kunnen we ook bij u langskomen of elkaar treffen op de beoogde feestlocatie.

Nog op zoek naar een geschikte event locatie? Klik hier.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte!

Hieronder vind u enkele voorbeelden, bekijk snel alle mogelijkheden op onze website.

bottom of page