top of page
header-violisten.webp

Violist boeken, Violiste Huren

Wilt u een Violiste huren of boeken? Violisten zijn echt een ware aanvulling voor uw feest of event. Neem contact met ons op voor boekingen!

Heel veel mensen lopen warm voor het mooie geluid van een viool. We Arrange heeft violisten voor verschillende stijlen. Ze kunnen natuurlijk solo spelen, maar zijn ook te boeken als DJ en Violiste. Ook kunnen ze een optreden verzorgen met een ensemble met bijvoorbeeld een Celliste!

Violisten zijn inzetbaar op diverse events zoals bijvoorbeeld uw huwelijksceremonie of bedrijfsevent, maar uiteraard kunnen ze ook rustig op de achtergrond spelen tijdens een diner of het ontvangen van uw gasten. Als u echt eens bijzonder entertainment zoekt dan zijn onze violisten een echte aanrader!

 

Boekingsinfo

In geval van een akoestisch optreden brengt de Violiste klassieke / licht klassieke muziek ten gehore die binnen haar repertoire past. Ze kan indien gewenst stukken spelen op verzoek, deze dienen dan tijdig (enkele weken voorafgaand aan het optreden) aan ons te worden doorgegeven zodat de Violiste de stukken kan instuderen. Het  instuderen van extra muziekstukken zal worden verrekend in het boekingstarief.

 

In geval van een optreden met de elektrische viool gaan we er vanuit dat er een degelijke en professionele geluidsinstallatie aanwezig is waarop de Violiste haar draadloze microfoon en ‘in-ear’ hoofdtelefoon op kan aansluiten. De meeste optredens met de elektrische viool vinden plaats in combinatie met een DJ. Indien We Arrange alle geluidsapparatuur verzorgt (en of de DJ) dan is met de vereisten van de Violiste uiteraard al rekening gehouden. Voor alle overige gevallen zullen we bij de offerte de technische vereisten verstrekken.

 

De violiste is tijdens een optreden minimaal 1 en maximaal 2 uur aanwezig (langer is mogelijk tegen meerprijs). Binnen haar aanwezigheid speelt ze steeds in blokjes van ongeveer 10 minuten afgewisseld met korte pauzes (het is fysiek te zwaar om continu achterelkaar te spelen). Dat geldt zowel voor een akoestisch als een elektrisch optreden.

Al onze artiesten kunnen alleen worden geboekt als ze beschikbaar zijn en worden daarom pas definitief vastgelegd na een akkoord op een door ons uitgebrachte offerte!

bottom of page