Lounge DJ.jpg

TROUWEN OP IBIZA

Trouwen op Ibiza

Stel u wilt trouwen op Ibiza? En wie wil dat nu niet! Dan bent u bij We Arrange aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw entertainment op Ibiza. Of het nu gaat om een DJ, Artiest of Danseressen. We kunnen in samenwerking met één van onze vaste (Nederlandse) partners zelfs zorgen voor Geluid en Verlichting op iedere locatie op het eiland. Alles vooraf geheel geregeld vanuit Nederland met Nederlandse partners!

We helpen u graag persoonlijk verder bij de invulling van uw Bruiloftsfeest op Ibiza. We komen graag bij u langs voorafgaand aan uw bruiloftsfeest op Ibiza om alle details voorafgaand met u te bespreken zoals naar welk van ons Entertainment uw voorkeur uitgaat. Uiteraard kunnen we u hierbij ook adviseren. We bieden overigens niet alleen entertainment voor uw feest, maar indien gewenst ook voor tijdens de huwelijksceremonie. Denk hierbij bv. aan een Violiste, Zangeres met Gitarist of Pianist(e).

 

Eén van onze vaste partners voor Geluid en Verlichting in Nederland heeft ook een vestiging op Ibiza en derhalve kunnen we voor u op Ibiza zelf ook zorgen voor Geluid en Verlichting van uw feest, op iedere locatie op het eiland. Zo kunnen we dus vooraf alles vanuit Nederland voor u regelen met louter Nederlandse partners!
 

Hieronder vind u een voorbeeldfoto van een Geluid en Lichtshow (foto genomen op Ibiza). We kunnen zelfs een wit lederen DJ Meubel leveren dat is gebruikt in de videoclip van David Guetta's Sexy Bitch (die is opgenomen op Ibiza). Check de video hier https://www.youtube.com/watch?v=3RIQ3PoLRgQ


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of direct een offerte op maat!

We Arrange Partner van Trouwplannen.nl
We Arrange Partner van The Wedding Goodiebag

We Arrange is vaste partner van Trouwplannen.nl en The Wedding Goodiebag

DJ's & Drive-in Shows

Artiesten

Entertainment (overig)

Feesten & Events

Concepts & More

Overig

We Arrange levert door heel Nederland, oa. in Alkmaar, Almere, Assen, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Deventer, Den Bosch, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Hoek van Holland, Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Rhenen, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Vlissingen, Woerden en Zwolle.

Ook leveren wij nu een selectie van ons Entertainment in België en Duitsland.

We Arrange Events & Entertainment

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

Telefoon: 010 - 799 53 40
E-mail: info@wearrange.nl 

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

 

Kvk nummer: 24434609

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

© 2021 We Arrange is een onderdeel van Jecaju