top of page

Trompettist huren, boeken

header-trompetist.webp
Wil je een Trompettist huren of boeken? Trompettisten worden steeds populairder en vaker geboekt. Neem contact met ons op voor boekingen!

Trompettisten worden steeds populairder en vormen net als saxofonisten een fantastische aanvulling op één van onze DJ's. Onze trompettisten zijn gewend om mee te spelen over Lounge of Club muziek en worden dan ook steeds vaker gevraagd en geboekt. Uiteraard zijn ze ook akoestisch inzetbaar voor bv. een huwelijksaanzoek of ceremonie, en kunnen ze ook optreden in combinatie met andere Artiesten (bv. als onderdeel van een Jazz Trio).

Bekijk hieronder een voorbeeld van een Trompettist in combinatie met één van onze DJ's (in het onderstaande voorbeeld hoort u relaxte Lounge muziek, uiteraard is ook meer uptempo muziek zoals Clublounge en Deephouse mogelijk!

Onze Trompettisten kunnen geboekt worden inclusief of zonder Geluid (en licht) apparatuur. Bij het boeken zonder apparatuur gaan we er vanuit dat er een geschikte geluidsinstallatie aanwezig is tenzij het gaat om een akoestisch optreden. Onze technische vereisten voor een (versterkt) optreden worden verstrekt bij de offerte. 

Al onze artiesten kunnen alleen worden geboekt als ze beschikbaar zijn en worden daarom pas definitief vastgelegd na een akkoord op een door ons uitgebrachte offerte!

bottom of page