top of page
header-soul-ty.webp

Soul-Ty huren, boeken

Soul-Ty heeft al tientallen albums uitgebracht. De stijl is Soulful House, Beachhouse en Clublounge en is geweldig entertainment voor bv. een vrijdagmiddagborrel, een strand- of tuinfeest, of een bruiloftsfeest.

Wil je Soul-Ty boeken? Neem contact met ons op!

Soul-Ty is een initiatief van producer Ted Peters. Voor Soul-Ty Nederland werkt hij samen met zangeres Jeanet, female MC Angelissa en Deejay Jerome. Een live optreden bestaat dus uit een Zangeres, MC en DJ wat zorgt voor een geweldige mix van entertainment. Soul-Ty kan zowel voor 2 uur als avondvullend worden geboekt.


Alle Soul-Ty producties zijn verkrijgbaar bij alle grote downloadshops zoals I-Tunes, Beatport en Spotify. Beluister hieronder de nieuwste hit Free Your Mind. Voor boekingen en meer info, neem gerust contact met ons op!

Soul-Ty kan geboekt worden inclusief of zonder Geluid (en licht) apparatuur. Bij het boeken zonder apparatuur gaan we er vanuit dat er een geschikte zang- en DJ installatie aanwezig is. Onze technische vereisten voor een optreden worden verstrekt bij de offerte.
 

bottom of page