Alles voor Schoolfeest en Studentenfeest

We Arrange heeft veel ervaring met schoolfeesten en studentenfeesten. En dus hebben we natuurlijk de allerbeste DJ's die de tent op z'n kop zetten, maar ook Danseressen voor extra spektakel en verder Artiesten en diverse mogelijkheden voor aankleding en decoratie.  

We Arrange verzorgde in de afgelopen jaren al vele schoolfeesten en studentenfeesten. Onze DJ's draaien week in week uit in Clubs, Bars, Café's en Festivals door het hele land waar ze continu in contact zijn met jongeren, en dus precies weten wat er leeft en daardoor uiteraard op de hoogte zijn van de nieuwste hits en trends. Daarnaast hebben ze ook nog eens verstand van de allerlekkerste hits uit de 90's en 00's en diverse foute muziek waarmee ze zorgen voor een knalfeest!

Kortom, We Arrange is de juiste partner voor je schoolfeest of studentenfeest en we helpen je dan ook graag persoonlijk verder. Dat kan natuurlijk telefonisch of per e-mail maar indien gewenst kunnen we ook bij je langskomen of elkaar treffen op de beoogde feestlocatie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte!

Hieronder vind je enkele foto's en video's van eerdere door We Arrange verzorgde Studentenfeesten.

Aftermovies van diverse studentenfeesten met Deejay Jerome

DJ's & Drive-in Shows

Artiesten

Entertainment (overig)

Feesten & Events

Concepts & More

Overig

We Arrange levert door heel Nederland, oa. in Alkmaar, Almere, Assen, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Deventer, Den Bosch, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Hoek van Holland, Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Rhenen, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Vlissingen, Woerden en Zwolle.

Ook leveren wij nu een selectie van ons Entertainment in België en Duitsland.

We Arrange Events & Entertainment

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

Telefoon: 010 - 799 53 40
E-mail: info@wearrange.nl 

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

 

Kvk nummer: 24434609

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

© 2020 We Arrange is een onderdeel van Jecaju