top of page
header-saxofonisten.webp

Saxofonist boeken, Saxofonist Huren

Wilt u een Saxofonist boeken of huren voor bv. uw Bruiloftsfeest, Bedrijfsfeest of ander event? We bieden vele professionele Saxofonisten, zowel male als female. Neem contact met ons op voor boekingen!

We Arrange heeft een uitgebreid aanbod Saxofonisten die stuk voor stuk doorgewinterde muzikanten zijn, en die zowel solo als samen met één van onze DJ’s kunnen optreden, of in combinatie met een band. Er zijn saxofonisten voor allerlei verschillende muziekstijlen, van Lounge tot Club en van Blues tot Jazz.

Saxofonisten kunnen worden gehuurd vanaf 2 uur (aaneengesloten) aanwezigheid (bij korter blijft de prijs gelijk). Langer optreden kan uiteraard ook tegen meerprijs. Binnen de twee aaneengesloten uren die ze aanwezig zijn spelen ze altijd in blokjes afgewisseld met korte pauzes omdat het fysiek te zwaar is om continu twee uur te spelen. Effectief spelen ze binnen twee uur aanwezigheid ongeveer 6 x 10 minuten. Overigens wordt dit door onze klanten altijd als prettig ervaren omdat het verrassingselement wanneer de Saxofonisten weer beginnen te spelen dan natuurlijk ook meerdere malen plaatsvindt.

Er zijn vier mogelijkheden bij het huren van een Saxofonist:

1. De Saxofonist speelt solo en akoestisch (dit betekent dat er in de tijd dat de Saxofonist niet speelt geen muziek te horen is)

2. U huurt behalve een Saxofonist ook een DJ bij ons, klik hier voor de mogelijkheden en tarieven (zie voorbeeld video hieronder)

3. De Saxofonist neemt ook twee speakers mee inclusief instrumentale achtergrondmuziek waarover de Saxofonist dan live meespeelt (prijs op aanvraag)

4. De Saxofonist speelt mee met een aanwezige DJ (Band of andere Artiest)

U huurt al een Saxofonist bij ons vanaf 395,- euro (excl. 9% BTW excl reiskosten)!

Nee snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Video van DJ & Saxofonist (klik hier voor meer info en tarieven)

Video van Party Saxofonist (studentenfeest)

Video van Saxofonist (solo optreden incl. speakers & achtergrondmuziek)

Video van Saxofonist (Bruiloftsfeest i.c.m. We Arrange DJ)

Onze technische vereisten voor een optreden worden verstrekt bij de offerte. 

Al onze artiesten kunnen alleen worden geboekt als ze beschikbaar zijn en worden daarom pas definitief vastgelegd na een akkoord op een door ons uitgebrachte offerte!

bottom of page