We Arrange Events & Entertainment

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

Telefoon: 010 - 799 53 40
E-mail: info@wearrange.nl 

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

 

Kvk nummer: 24434609

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

© 2019 We Arrange is een onderdeel van Jecaju

Polaroidmeisjes boeken voor feest en event

Onze Polaroidmeisjes kunnen worden ingezet om Polaroid foto's te maken op uw feest of event, zoals een Bruiloftsfeest, Bedrijfsfeest, Festival een Opening etc.  De kleding van de meisjes kan ook nog eens geheel worden afgestemd op een thema of op uw (bedrijfs) huisstijl en kleuren.

We maken gebruik van Instax 300 Camera's waarmee we 'ouderwetse' polaroid foto's maken (van 9 bij 6 cm) die ter plekke uit de fotocamera komen. Het duurt ongeveer 90 seconden tot 3 minuten voordat de foto zichtbaar wordt. De charme zit hem natuurlijk in het feit dat het altijd een verrassing is hoe je erop staat! Tevens is het een super leuk aandenken voor je gasten!

 

 Onze Polaroidmeisjes kunnen zich qua kleding geheel aanpassen aan het thema van uw feest of event, of aan de huisstijl of kleuren van uw bedrijf, en dat maakt het natuurlijk extra leuk! Ze begeven zich tijdens het feest of event tussen de gasten en zijn door hun hospitality skills in staat om uw gasten op hun gemak te stellen en daardoor de leukste plaatjes te schieten met hun camera's.

Vanaf heden kunnen we uw Polaroid Foto's ook personaliseren, leuk voor bedrijven om een onvergetelijke indruk achter te laten. Deze zogenaamde Branded Stickerframes worden voorafgaand aan uw event bedrukt in uw huisstijl of thema en kunnen tevens worden voorzien van bv. een coupon (met een barcode), of met een kortingsactie etc. Hieronder leest u hoe het proces met branded stickerframes in zijn werk gaat (klik op de foto voor een vergroting).

Polaroid Foto's met Branded Stickerframe

Polaroid Fotograaf Huren | We Arrange

Wilt u meer info over de mogelijkheden van onze Polaroidmeisjes voor uw feest of event? We zijn u graag van dienst!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

 

Download hier onze Product Brochure incl. Tarieven (tarieven van Branded Stickerframes gaan op aanvraag).