top of page
We Arrange_header_Polaroidmeisjes.jpg

Polaroidmeisjes boeken voor feest en event

Onze Polaroidmeisjes kunnen worden ingezet om Polaroid foto's te maken op uw feest of event, zoals een Bruiloftsfeest, Bedrijfsfeest, Festival een Opening etc.  De kleding van de meisjes kan ook nog eens geheel worden afgestemd op een thema of op uw (bedrijfs) huisstijl en kleuren.

Polaroidmeisjes inhuren

Onze Polaroidmeisjes kunnen zich qua kleding geheel aanpassen aan het thema van uw feest of event, of aan de huisstijl of kleuren van uw bedrijf, en dat maakt het natuurlijk extra leuk! Ze begeven zich tijdens het feest of event tussen de gasten en zijn door hun hospitality skills in staat om uw gasten op hun gemak te stellen en daardoor de leukste plaatjes te schieten met hun camera's.

We maken gebruik van Instax 300 Camera's waarmee we 'ouderwetse' polaroid foto's maken (van 9 bij 6 cm) die ter plekke uit de fotocamera komen. Het duurt ongeveer 90 seconden tot 3 minuten voordat de foto zichtbaar wordt. De charme zit hem natuurlijk in het feit dat het altijd een verrassing is hoe je erop staat! Tevens is het een super leuk aandenken voor je gasten! We hebben zelfs een originele Polaroid jaren 80 Camera die we kunnen gebruiken, lekker "retro"!!

Instax Wide 300 Polaroid Fotocamera | We Arrange

Polaroidmeisjes huren (belangrijk om te weten)

  • Omdat wij slechts een beperkt aantal filmrolletjes op voorraad hebben adviseren wij u om ons zo ver mogelijk van tevoren te laten weten of u onze Polaroidmeisjes wilt boeken zodat wij de benodigde polaroid foto/filmrolletjes tijdig voor u kunnen bestellen

  • Hierbij dienen wij ook rekening te houden met de mogelijk beperkte voorraad bij onze leverancier op het moment van bestellen

Wilt u meer info over de mogelijkheden van onze Polaroidmeisjes voor uw feest of event?

 

We zijn u graag van dienst! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

bottom of page