top of page
header Polaroid Fotograaf.jpg

Polaroid Fotograaf huren voor feest en event

Een Polaroid Fotograaf kan worden ingezet om Polaroid foto's te maken op uw feest of event, zoals een Bruiloftsfeest, Bedrijfsfeest, Beurs, Seminar, Opening etc.

Polaroid Fotograaf inhuren

Onze Polaroid Fotograaf begeeft zich tijdens het feest of event tussen de gasten en schiet de leukste plaatjes van u en uw gasten.

Wat betreft de Polaroid foto's maken we gebruik van Instax 300 Camera's waarmee we 'ouderwetse' polaroid foto's maken (op het originele polaroid formaat van van 9 bij 6 cm dat bij iedereen bekend is). De polaroid foto's komen direct uit de fotocamera. Daarna duurt het ongeveer 90 seconden tot 3 minuten voordat de foto zichtbaar wordt. De charme zit hem natuurlijk in het feit dat het altijd een verrassing is hoe je erop staat! Tevens is het een super leuk aandenken voor je gasten!

Fotowall of Gimmick

Ook kunnen de gemaakte Polaroid foto's indien gewenst voor u worden verzameld en op een Fotowall worden gehangen.
Leuk voor bv. een beurs of voor een personeelsfeest! Ook kunt u nadenken over een speciale gimmick die mensen in hun hand houden als ze op de foto worden gezet (zowel de fotowall als eventuele gimmicks dient u zelf te verzorgen).

Speciale antieke goudkleurige lijst

We kunnen indien u dit wenst tegen meerprijs een schilderij lijst verzorgen in een prachtige 'antieke gouden look'. Deze lijst kunnen gasten voor zich houden als de Polaroid foto wordt genomen wat zorgt voor een heel leuk effect (zie voorbeeldfoto hieronder, klik op de foto voor een vergroting).

We Arrange optioneel antieke gouden lijst

Polaroid Fotograaf (zowel digitale als analoge foto's)

De Polaroid Instax 300 Camera's die wij gebruiken genereren geen digitale afdruk. Maar geen probleem, want indien u tevens digitale foto's wilt kunnen we ook een fotograaf leveren die zowel Polaroid als digitale foto's maakt zodat u de digitale foto's die we achteraf aanleveren alsnog kunt delen op social media en uw website.

 

Belangrijk om te weten over Polaroid Fotografie:

  • Omdat wij slechts een beperkt aantal filmrolletjes op voorraad hebben adviseren wij u om ons zo ver mogelijk van tevoren te laten weten of u onze Polaroid Fotograaf wilt boeken zodat wij de benodigde polaroid foto/filmrolletjes tijdig voor u kunnen bestellen

  • Hierbij dienen wij ook rekening te houden met de mogelijk beperkte voorraad bij onze leverancier op het moment van bestellen


Hoeveel foto's zijn er nodig voor mijn event of feest

Het benodigd aantal foto's wordt door ons berekend op het aantal gasten. We rekenen hierbij met 1,3 foto per gast. Dit omdat een foto soms opnieuw moet worden gemaakt (het is immers analoog en pas wanneer de foto uit de camera komt zie je het resultaat). Daarnaast moet soms 2 x dezelfde foto worden gemaakt bv. wanneer er twee gasten op de foto staan en beide gasten een Polaroid foto willen. 

Aantal foto's per Polaroid Fotograaf

Eén Polaroid Fotograaf maakt maximaal ongeveer 45 tot 50 foto's per uur. Elke foto cartridge in de camera bevat 10 glossy foto’s hetgeen betekent dat de foto cartridges om de 10 gemaakte foto’s moeten worden vervangen, dit gaat wel snel en hoeft niet in het donker te gebeuren. De tijd voor het wisselen van de foto cartridges wordt mee berekend in de tijd van aanwezigheid van de Polaroid fotograaf en het aantal foto’s dat moet worden gemaakt.


Benodigd aantal Polaroid Fotografen

Zoals hierboven vermeld rekenen wij met 1,3 foto per gast. Als u dus 100 gasten heeft dan zijn er 130 Polaroid foto's nodig. Eén Polaroid fotograaf maakt 45 tot 50 foto's per uur, dus in dat geval heeft u één Polaroid Fotograaf nodig voor 3 uur. In geval uw event of feest korter duurt dan 3 uur maar er toch 130 foto's moeten worden gemaakt, dan zijn er meerdere Polaroid Fotografen nodig die wij uiteraard ook kunnen leveren. Als we voor u een offerte uitwerken en wij het aantal gasten weten en de tijd dat uw feest of event duurt kunnen wij u laten weten hoeveel Polaroid foto's en fotografen er nodig zijn. 

Boek nu een Polaroid Fotograaf

Wilt u meer info over de mogelijkheden van onze Polaroid Fotograaf voor uw feest of event?

 

We zijn u graag van dienst! 

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Ook de originele Polaroid Camera

We hebben ook een echte jaren 80 Polaroid Camera ter beschikking wat natuurlijk helemaal een gave 'gimmick en eye catcher' is voor uw feest of event! Neem contact met ons op voor tarieven, specificaties en mogelijkheden! (zie de foto rechtsonder)

Bekijk ook eens onze Polaroidmeisjes

Onze Polaroidmeisjes kunnen zich kleden in de stijl van het event, de door u gewenste stijl of bv. uw huisstijl, ze kunnen zelfs uw bedrijfskleding dragen. Erg leuk voor op een beurs, als ontvangst van uw gasten etc. Onze Polaroidmeisjes zijn een 'act' op zich!

 

Klik hier voor onze Polaroidmeisjes!

bottom of page