header-polaroid-fotograaf.webp

Polaroid Fotograaf huren voor feest en event

Onze Polaroid Fotograaf kan worden ingezet om Polaroid foto's te maken op uw feest of event, zoals een Bruiloftsfeest, Bedrijfsfeest, Beurs, Seminar een Opening etc.  De Polaroid Fotograaf kan indien gewenst in combinatie ook meteen digitale foto's maken.

Polaroid Fotograaf inhuren

Onze Polaroid Fotograaf begeeft zich tijdens het feest of event tussen de gasten en schiet de leukste plaatjes met de Polaroid Camera.

We maken gebruik van Instax 300 Camera's waarmee we 'ouderwetse' polaroid foto's maken (op het originele polaroid formaat van van 9 bij 6 cm dat bij iedereen bekend is). De polaroid foto's komen direct uit de fotocamera. Daarna duurt het ongeveer 90 seconden tot 3 minuten voordat de foto zichtbaar wordt. De charme zit hem natuurlijk in het feit dat het altijd een verrassing is hoe je erop staat! Tevens is het een super leuk aandenken voor je gasten!

Ook kunnen de gemaakte Polaroid foto's indien gewenst voor uw worden verzameld en op een Fotowall worden gehangen.
Leuk voor bv. op een beurs of voor een personeelsfeest!

Instax Wide 300 Polaroid Fotocamera | We Arrange

Polaroid Fotograaf (extra mogelijkheden)

De Polaroid Instax 300 Camera's die wij gebruiken genereren geen digitale afdruk. Maar geen probleem, want onze Polaroid Fotograaf kan indien gewenst met een digitale camera ook gewoon tussendoor een aantal digitale foto's voor u maken, zodat u ze achteraf ook digitaal van ons ontvangt en deze vervolgens kunt delen op social media en uw website.

 

Belangrijk om te weten over Polaroid Fotografie:

  • Omdat wij slechts een beperkt aantal filmrolletjes op voorraad hebben adviseren wij u om ons zo ver mogelijk van tevoren te laten weten of u onze Polaroid Fotograaf wilt boeken zodat wij de benodigde polaroid foto/filmrolletjes tijdig voor u kunnen bestellen

  • Hierbij dienen wij ook rekening te houden met de mogelijk beperkte voorraad bij onze leverancier op het moment van bestellen

Boek nu een Polaroid Fotograaf

Wilt u meer info over de mogelijkheden van onze Polaroid Fotograaf voor uw feest of event?

 

We zijn u graag van dienst! 

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

We hebben sinds kort ook een echte jaren 80 Polaroid Camera ter beschikking wat natuurlijk helemaal een gave 'gimmick en eye catcher' is voor uw feest of event! Neem contact met ons op voor tarieven, specificaties en mogelijkheden! (zie de foto linksonder)

Instax 300 Camera Fotograaf
Instax 300 Camera Fotograaf

Polaroid Fotograaf Huren | We Arrange

press to zoom
Polaroid Fotowall Polaroid Fotograaf
Polaroid Fotowall Polaroid Fotograaf

Polaroid Fotowall Polaroid Fotograaf

press to zoom
Polaroid Camera
Polaroid Camera

Polaroid Fotograaf Huren | We Arrange

press to zoom
Polaroid Fotograaf boeken
Polaroid Fotograaf boeken

Polaroid Fotograaf boeken | We Arrange

press to zoom