top of page
header-pianisten.webp

Pianist boeken, Pianisten huren

Wilt u een Pianist huren of boeken? Pianisten zijn bijzonder flexibel inzetbaar voor vele verschillende feesten en events. Neem contact met ons op voor boekingen!

We Arrange heeft verschillende Pianisten voor diverse stijlen, van rustige easy listening, klassiek, pop tot classics uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Onze pianisten kunnen daardoor zowel op de voor- als op de achtergrond spelen, net wat uw voorkeur heeft en wat past bij uw feest of event.

 

We hebben naast solo pianisten ook pianisten die kunnen optreden in combinatie met bv. een saxofonist, zangeres, gitarist etc. Uiteraard hebben we ook solo pianisten die zelf meteen de zang verzorgen.

 

Ook bieden wij een zeer populaire Pianoshow waarbij u verzoekjes kunt aanvragen die ter plekke worden gespeeld en gezongen door onze geweldige Pianoshow Entertainers! Niets is te gek en succes gegarandeerd met deze waanzinnige show!

 

Pianisten kunnen optreden met een elektronisch keyboard, maar tegen meerprijs ook met een mooie vleugel (wit of zwart). Natuurlijk kunnen we voor voorgrond optredens ook zorgen voor extra speakers en versterking (en verlichting).

 

Kortom, pianisten zijn breed inzetbaar op uw feest of event van een huwelijks ceremonie, bruiloftsfeest, walking dinner, receptie of een opening tot restaurant.

 

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk hieronder video's van een Pianist die achtergrond muziek speelt op een zwarte vleugel en een Lounge Pianiste op een elektronisch keyboard.

 

Al onze artiesten kunnen alleen worden geboekt als ze beschikbaar zijn en worden daarom pas definitief vastgelegd na een akkoord op een door ons uitgebrachte offerte!

bottom of page