top of page
header-percussionisten.webp

Percussionist boeken, Percussionist huren

Wilt u een Percussionist huren? Percussionisten zorgen voor extra energie en tillen uw feest of event naar een hoger plan. Neem contact met ons op voor boekingen!

Percussionisten vormen een geweldige aanvulling op uw feest of event. Percussie bevat vaak opzwepende geluiden en dat heeft effect op het feest en de gasten. Het werkt aanstekelijk, zeker wanneer de percussionisten een solo spelen over de beats van de DJ. Percussionisten kunnen alleen worden geboekt in combinatie met een DJ.

 

Een combinatie van DJ en Percussionist incl. Geluid- en DJ Apparatuur is al te boeken vanaf 895,- euro incl. BTW (incl. transport/reiskosten).

Indien u al een DJ of een Band heeft en alleen een Percussionist wilt huren dan is dit ook mogelijk.

 

Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Als onze Percussionisten worden geboekt in combinatie met één van onze DJ's, dan zorgen we meteen voor de benodigde Geluidsapparatuur. De technische vereisten voor een optreden worden verstrekt bij de offerte. Indien u al een DJ heeft en alleen een Percussionist boekt gaan we er vanuit dat er een professionele en degelijke geluidsinstallatie aanwezig is. De exacte vereisten worden verstrekt bij de offerte.

Al onze artiesten kunnen alleen worden geboekt als ze beschikbaar zijn en worden daarom pas definitief vastgelegd na een akkoord op een door ons uitgebrachte offerte!

bottom of page