top of page

Muzieklijst voor je feest

In deze tijd van corona kunnen we helaas niet feesten op de manier waarop we dat gewend zijn. Maar niet getreurd, want vanaf nu kun je bij We Arrange door een profi DJ een muzieklijst laten samenstellen voor jouw feest, hoe gaaf is dat!

Muzieklijst

De muzieklijst die één van onze profi DJ's voor je samenstelt wordt aangepast aan je wensen op basis van de voorkeuren die je bij ons opgeeft qua genre's die je leuk vindt.

 

Uiteraard kun je ons ook de vrije hand geven om een lijst voor je samen te stellen. Met onze ervaring opgedaan bij meer dan 2.850 feesten en events weten wij natuurlijk wel hoe je een feestje moet bouwen!

Hoe het werkt

Wij stellen de muzieklijst samen in Spotify, We sturen je voorafgaand aan je feest de URL toe van de muzieklijst. Je hoeft de lijst niet te shuffelen of random af te spelen, want wij kunnen er zelfs een opbouw in aanbrengen. Bijvoorbeeld je feestje begint om 21.00 u en eindigt om 1.00 u. Dan start je de muzieklijst op het eerste nummer en als je die dan vervolgens laat lopen bouwt de lijst qua spanning op, net als in de club of in het feest café.

We begrijpen dat je door corona niet met al teveel mensen in huis mag zijn, geen probleem, want je vrienden kunnen de lijst gewoon ook in hun eigen huiskamer afspelen als jullie hun de URL doorsturen die je van ons ontvangt. Als je dan de lijst met meerdere vrienden in meerdere huiskamers tegelijk start (bv. om 21.00 u. 's avonds) dan feesten jullie tegelijk op dezelfde muziek, hoe cool is dat!

Wat het kost
Je hebt al een muzieklijst van 4 uur samengesteld door een professionele DJ voor 99,- euro incl. BTW. 

Een muzieklijst van 5 uur kost 125,- euro incl. BTW

Wil je ook graag een gave muzieklijst voor jouw huiskamer feest om lekker op los te gaan met je vrienden?

Neem dan snel contact met ons op!

Na je akkoord op het samenstellen van de muzieklijst ontvang je binnen 7 werkdagen de URL waarmee je de muzieklijst kunt afspelen.

bottom of page