top of page
header-muziek-samenstelling.webp

Muziek Samenstelling op maat

Bij We Arrange kunt u ook terecht voor muziek samenstelling voor events in bv. uw winkel, restaurant of als achtergrondmuziek op een beurs of seminar. Door onze jarenlange ervaring met het leveren van DJ's & Artiesten en het verzorgen van muziek formats en jingles voor diverse lokale en regionale radiostations en festivals stellen wij de beste muziek voor je samen.

Muziek samenstelling voor een event

Natuurlijk kunt u bij ons entertainment huren zoals een DJ of Artiest die live komen draaien of spelen op uw event. Maar wanneer dit bijvoorbeeld niet in uw budget past, het event net iets te klein is of wanneer dit niet is toegestaan (zoals vaak op een beurs het geval is) dan is muziek samenstelling wellicht iets voor u.

 

Wij hebben door onze ervaring de skills en kennis om exact de juiste muziek samen te stellen voor uw doelgroep. We houden hierbij rekening met de doelstelling van het event en natuurlijk ook met oa. de leeftijd, het geslacht en interesses van uw gasten/bezoekers/klanten en natuurlijk in overeenstemming met uw producten en diensten. 

 

Waarom speciale muziek samenstelling?
Uit onze ervaring blijkt dat kant en klare afspeellijsten uit muziek computers toch nog heel erg vaak muziek bevatten die niet past bij uw klanten en doelgroep. Dat vergt namelijk maatwerk en vooral heel veel muzikale kennis in combinatie met doelgroep analyse. De juiste muziek in uw winkel, beursstand, restaurant of café brengt uw klanten en relaties in de juiste stemming waardoor de kans groot is dat u tevreden klanten heeft die meer besteden en ook vaker terugkomen!

De voordelen voor u op een rij:

Wij stellen muziek samen die speciaal is afgestemd op uw doelgroep en klanten/bezoekers

Zeer betaalbaar alternatief voor wanneer het budget niet toereikend is voor Live Entertainment

Wilt u verschillende stemmingen, zoals bijvoorbeeld ochtend, middag of avond? Geen probleem we stemmen de muziek geheel af op het moment waarop u het wil afspelen (downtempo/uptempo)

Meerdere locaties? Geen probleem want u speelt de muziek webbased af (zelfs lokaal afspelen zonder internet is mogelijk)

U maakt gebruik van onze enorme muziek kennis opgedaan bij meer dan 2.750 events en feesten op uiteenlopende locaties en 10 jaar muzieksamenstelling voor diverse radiostations

Wilt u meer weten of met ons de mogelijkheden te bespreken voor uw event? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

We stellen al een op maat gemaakte muzieklijst voor je samen met 200 nummers (ongeveer 12 uur muziek) * vanaf 99,- euro excl. BTW.

* Uiteraard dien je wel altijd en in alle gevallen te voldoen aan de regels van de Buma-Stemra en SENA voor het gebruik van muziek in openbare gelegenheden.

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden en verschillende stijlen vind je hieronder enkele voorbeelden van Playlists die we hebben samengesteld.

(u heeft een Spotify account nodig om te kunnen luisteren, bij een klik op de lijst opent uw Spotify account zich vanzelf)

Playlist Instrumental Soft Lounge

Playlist Soul Lounge

Playlist Soft Pop Hits

bottom of page