top of page
header-hostesses.jpg

Modellen Boeken, Hostesses Huren

Modellen huren? Hostesses of Gastvrouwen boeken? We Arrange heeft prachtige en representatieve dames voor ieder event en elke gelegenheid!

Wij hebben Modellen, Hostesses, Gastvrouwen voor ieder feest en event

Of het nu gaat om het ontvangen (en registreren) van uw gasten, het uitserveren van drankjes of hapjes, een perfecte aanvulling op een product introductie of ondersteuning tijdens een Seminar onze modellen, hostesses en gastvrouwen staan garant voor professionele hospitality!

De afgelopen jaren werkten onze Modellen en Hostesses voor oa. Hilton Hotel Amsterdam, Export Compliance Training Institute (USA), VES Arnhem, Park Plaza Victoria Hotel Amsterdam, golfcenter Seve Rotterdam en vele andere zakelijke relaties.

 

Kleding
We werken met een kleding styliste die voor iedere boeking de kleding speciaal en op maat voor u samenstelt. Onze modellen zullen daardoor gekleed zijn in de stijl die u aanspreekt of die direct aansluit bij de huisstijl/kleuren van uw bedrijf. Er zijn tevens allerlei (kleding) thema’s die we kunnen leveren, zoals Candy, Maritiem, Oktober Fest, Formule 1, Hollands, Haring, Kerst en Promotie.

 

Uiteraard zijn onze Modellen en Hostesses ook inzetbaar bij de entree van Beurzen, in de beursstand van uw bedrijf, bij Openingen en Jubilea waarbij we uiteraard zorgen voor representatieve en charmante kleding die past bij het event.
 

Tarieven

TWEE MODELLEN

- 4 uur - vanaf 425,- euro (excl. 21% BTW en Reiskosten)

Voorwaarden
- De Modellen zijn voor het genoemde tarief maximaal 4 uur (aaneengesloten) aanwezig

- Indien de opdracht korter duurt dan 4 uur blijft het tarief gelijk

 

Uiteraard kunnen er meer dan twee Modellen worden geboekt, we beschikken over een groot bestand van Modellen. 
Prijzen voor meer dan twee Modellen gaan op aanvraag.


Neem contact met ons op voor meer info!

Klik hier voor onze Promo Dames (inzetbaar voor. oa. fotoshoots met uw klanten, flyering, Candy Girls, Horeca werkzaamheden, Shot girls etc)

bottom of page