top of page
header-ladies-night.webp

Alles voor je Ladies Night en Ladies Event

We Arrange levert alles voor je Ladies Night en Ladies Event. Zoals een DJ met verstand van muziek, maar bv. ook een DJ annex Presentator (die de Ladies Night of uw Ladies Event aan elkaar kan praten, denk hierbij aan bv. een Modeshow, verloting, reclame boodschappen van uw standhouders etc.). Natuurlijk leveren we ook Geluid, Verlichting, Meubilair en Decoratie en bv. Hostesses voor ontvangst van je gasten en relaties.
We Arrange your Ladies Night

 

We Arrange heeft inmiddels veel ervaring met Ladies Nights en Ladies Events die we mochten verzorgen bij oa. Autodealers, Modewinkels, Bruidswinkels en diverse Event Locaties.

 

We helpen je graag persoonlijk verder bij de invulling van je Ladies Night of Ladies Event. Dit kan natuurlijk telefonisch of per e-mail maar indien gewenst komen we ook graag bij je langs zodat we je meteen kunnen adviseren over oa. de indeling en aankleding van de event locatie op basis van onze ervaring. Van de roze loper tot aan plaatsing en verdeling van Geluid en Verlichting!

 

DJ & Presentator
Onze Allround DJ's zorgen voor muziek waar vrouwen van houden. Ook kunnen wij zorgen voor een DJ die behalve muziek draait ook de Ladies Night voor u aanelkaar kan praten, wel zo handig in geval van bv. een Modeshow, Verloting, Aankondiging van Workshops en eventueel Reclameboodschappen van uw standhouders.

Geluid

Wij plaatsen meestal meerdere speakers (zelfs over meerdere etages indien van toepassing) zodat er een nette verdeling ontstaat van het geluid. Hierdoor is er toch overal gezellige muziek, maar hoeft het geluid niet te hard te staan zodat zowel uw gasten als de standhouders elkaar gewoon prima kunnen verstaan. Hierover ontvingen wij al vele complimenten in de afgelopen jaren.

 

Entree & Verlichting

Qua verlichting begint het al bij de ingang, meestal voorzien we die van 2,5 mtr grote Led verlichte Aircones die een ware eye catcher zijn. Verder plaatsen we op strategische plekken Led Verlichting onderaan wanden en pilaren. Dit heet 'uplighting' en zorgt ervoor dat er een prachtige, warme, feestelijke en gezellige sfeer ontstaat, natuurlijk in de kleur roze!

 

Extra Mogelijkheden

Indien gewenst kunnen we ook Meubilair & Decoratie leveren, van de Roze Loper tot aan Garderobe rekken, en bv. een Cocktailshaker die heerlijke (welkomst) drankjes verzorgd en natuurlijk ook Hostesses die de dames hartelijk kunnen ontvangen en eventueel kunnen voorzien van badges en tevens kunnen zorg dragen voor de inschrijving/registratie van de bezoekers. Ten slotte kunnen we natuurlijk ook zorgen voor een Fotograaf die alle dames op de foto zet. Hierbij zijn ook Polaroid Foto's mogelijk die meteen aan de bezoekers van uw Ladies Night of event kunnen worden meegegeven!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte!

 

Referenties van Ladies Nights

De afgelopen jaren mochten wij Ladies Nights verzorgen voor oa. Volkswagen De Koning (Capelle- en Krimpen ad IJssel), Meijers Mode Intersport in Nunspeet en Braber Auto Ede en op diverse Bruidsbeurzen.

Hieronder vind u een video en enkele voorbeeldfoto's van Ladies Nights en Ladies events die we mochten verzorgen.

bottom of page