top of page
header-kerstborrel-nieuwjaarsreceptie.webp

Kerstborrel, Nieuwjaarsreceptie vieren

De Kerstborrel en Nieuwjaarsreceptie zijn jaarlijks terugkerende momenten om te vieren met uw collega's, familie, vrienden en kennissen. We Arrange biedt alles voor een geslaagde kerstborrel en nieuwjaarsreceptie.  

We Arrange heeft alles voor de kerstborrel en nieuwjaarsreceptie zoals bijvoorbeeld een DJ & Saxofonist of een Lounge Zangeres. Uiteraard leveren we ook diverse Geluid & Licht toepassingen (zoals draadloze microfoons voor toespraken en LED verlichting voor het sfeervol verlichten van de locatie). Verder bieden we prachtig Meubilair zoals een LED verlichte Bar en vele soorten Statafels. Naast entertainment, apparatuur en aankleding kunnen we ook de drankjes, hapjes en de benodigde horeca medewerkers voor u verzorgen, zoals bv. een cocktailshaker en natuurlijk onze professionele Modellen/gastvrouwen die uw gasten kunnen ontvangen en voorzien van een welkomstdrankje.

We helpen u graag persoonlijk verder bij de juiste invulling van uw kerstborrel en nieuwjaarsreceptie. Dit kan natuurlijk telefonisch en per e-mail maar indien gewenst kunnen we ook bij u langskomen of elkaar treffen op de beoogde feestlocatie. Nog op zoek naar een geschikte event locatie? Klik hier.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte!

Hieronder vind u enkele voorbeelden, bekijk snel alle mogelijkheden op onze website.

bottom of page