Alles voor uw Huwelijksceremonie

Een huwelijksceremonie word tegenwoordig lang niet altijd meer gehouden in het gemeentehuis of stadhuis. Er kan tegenwoordig bijvoorbeeld worden getrouwd op het strand, in een bos, op een kasteel etc. Mogelijkheden te over.

Als u trouwt in een gemeentehuis, kerk of stadhuis is daar meestal apparatuur aanwezig waarover bijvoorbeeld uw speciale nummers kunnen worden afgespeeld. Op alle andere hierboven genoemde locaties is die apparatuur meestal niet aanwezig.

 

We Arrange zorgt hier graag voor!

Denk dan aan een microfoon (en microfoon standaard) voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, een Speakerset zodat al uw gasten de ceremonie goed kunnen volgen, en de mogelijkheid tot het laten afspelen van uw speciale huwelijksnummers zoals aanloopmuziek, muziek voor tijdens het ondertekenen en voor aan het einde van de ceremonie. Deze muziek wordt door een technicus van We Arrange ter plekke live op de locatie gestart op de momenten die vooraf met de Ambtenaar (en met jullie als bruidspaar) zijn afgestemd.

Uiteraard kan er ook een combinatie worden geboekt met ons live entertainment zoals bijvoorbeeld een Zangeres, Violiste, Celliste, Pianiste, Fluitist, Saxofonist of Gitarist, die dan live uw speciale huwelijksnummers ten gehore brengen.

We informeren jullie graag over de mogelijkheden en delen uiteraard ook graag onze ervaringen die we de afgelopen jaren hebben opgedaan bij vele huwelijksceremonies!

Willen jullie meer weten over wat we kunnen betekenen voor jullie huwelijksceremonie?

Neem dan contact met ons op!

Uiteraard kunnen jullie ook voor een Bruiloft DJ bij ons terecht voor een spetterend feest! Klik hier!

Door ons aanbevolen Acts voor uw Huwelijksceremonie vind u hieronder:

DJ's & Drive-in Shows

Artiesten

Entertainment (overig)

Feesten & Events

Concepts & More

Overig

We Arrange levert door heel Nederland, oa. in Alkmaar, Almere, Assen, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Deventer, Den Bosch, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Hoek van Holland, Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Rhenen, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Vlissingen, Woerden en Zwolle.

Ook leveren wij nu een selectie van ons Entertainment in België en Duitsland.

We Arrange Events & Entertainment

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

Telefoon: 010 - 799 53 40
E-mail: info@wearrange.nl 

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

 

Kvk nummer: 24434609

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

© 2020 We Arrange is een onderdeel van Jecaju