top of page
header hostess huren.jpg

Hostesses Huren

Hostesses huren, Gastvrouwen boeken? We Arrange heeft prachtige en representatieve hostesses voor ieder event en elke gelegenheid!

Wij hebben Hostesses, Gastvrouwen, Modellen voor ieder feest en event

Of het nu gaat om het ontvangen (en registreren) van uw gasten, het uitserveren van drankjes of hapjes, een perfecte aanvulling op een product introductie of ondersteuning tijdens een Seminar onze modellen, hostesses en gastvrouwen staan garant voor professionele hospitality!

De afgelopen jaren werkten onze Hostesses voor oa. Hilton Hotel Amsterdam, Export Compliance Training Institute (USA), VES Arnhem, Park Plaza Victoria Hotel Amsterdam, Golfcenter Seve Rotterdam, EuroParcs en vele andere zakelijke relaties.

 

Uiteraard zijn onze Hostesses ook inzetbaar bij de entree van Beurzen, in de beursstand van uw bedrijf, bij Openingen en Jubilea waarbij we uiteraard zorgen voor representatieve en charmante kleding die past bij het event. Bekijk ook eens onze "Bubble Babes".

Kleding van de Hostesses
We werken met een kleding styliste die voor iedere boeking de kleding speciaal en op maat voor u samenstelt. Onze hostesses zullen daardoor gekleed zijn in de stijl die u aanspreekt of die direct aansluit bij de huisstijl/kleuren van uw bedrijf. Er zijn tevens allerlei (kleding) thema’s die we kunnen leveren, zoals Candy, Maritiem, Oktober Fest, Formule 1, Hollands, Haring, Kerst en Promotie.

 

Tarieven

TWEE HOSTESSES

- 4 uur - vanaf 425,- euro (excl. 21% BTW en Reiskosten)

Voorwaarden
- De Hostesses zijn voor het genoemde tarief maximaal 4 uur (aaneengesloten) aanwezig

- Indien de opdracht korter duurt dan 4 uur blijft het tarief gelijk

 

Uiteraard kunnen er meer dan twee Hostesses worden geboekt, we beschikken over een groot bestand van Hostesses. 
Prijzen voor meer dan twee Hostesses gaan op aanvraag.


Neem contact met ons op voor meer info!

Klik hier voor onze Promo Dames (inzetbaar voor. oa. fotoshoots met uw klanten, flyering, Candy Girls, Horeca werkzaamheden, Shot girls etc)

bottom of page