top of page
header-flairtender.webp

Flairtender huren, boeken

Flairtenders worden steeds populairder. Een Flairtender bereidt niet alleen de allerlekkerste cocktails, maar zorgt ook voor een spectaculaire manier van bereiding door het gooien met flessen, glazen etc. zoals u dat wellicht kent uit de wereldberoemde film 'Cocktail' en van vele uitgaansgelegenheden op zomerse bestemmingen.

Het boeken van een Flairtender voor bedrijven is mogelijk zonder drank en ingrediënten, u zorgt dan zelf voor de inkoop hiervan*. Voor bedrijven en particulieren die zelf geen drankinkoop doen bieden we ook totaalpakketten waarbij wij ook zorgen voor drank, ingrediënten en een cocktailbar. 
 

Voorwaarden Flairtender:

- Indien u een Flairtender huurt is dit voor een minimum van 4 uur (aaneengesloten aanwezigheid)

- Indien de opdracht korter duurt blijft het tarief gelijk

Prijs: op aanvraag

* Geldt alleen voor locaties die al drank verkopen en graag gebruik maken van hun vaste leveranciers (voor alle overige aanvragen leveren we een totaalpakket). Als u alleen een Flairtender huurt is dit excl. Drank, Ingrediënten, Materiaal , Glazen en een Cocktailbar (prijzen incl. BTW, excl. reiskosten). Wij gaan er vanuit dat u exact conform onze specificaties de drank en ingrediënten inkoopt en zorgt voor het juiste glaswerk en over overige benodigde materialen beschikt.

bottom of page