Babbel Beach

Uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent vieren aan het strand met prachtig uitzicht over het Veluwemeer? Bij Babbel Beach kan het!

Babbel Beach is gelegen in Droompark Bad Hoophuizen in Hulshorst (nabij Nunspeet en dus midden op de Veluwe). Wij stellen ons altijd zo flexibel mogelijk op om uw feest of event bijzonder te maken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, kwaliteit van het eten en een vriendelijke bediening. We zorgen dat alles tot in de puntjes goed geregeld is en dat uw gasten het op deze dag aan niets ontbreekt. Op onze website vind u onze informatie brochure waarin we een aantal arrangementen voor u uiteengezet hebben.

Voor wat betreft DJ's en overig entertainment en toebehoren is We Arrange de vaste partner van Babbel Beach en verzorgden wij al honderden feesten en events!

 

Bekijk de video hieronder voor een indruk van onze Allround DJ's tijdens diverse Bruiloftsfeesten bij Babbel Beach alsmede een overview van deze prachtige locatie!

Contactgegevens:

  • Varelseweg 211

  • 8077 RB Hulshorst


www.babbelbeach.nl

DJ's & Drive-in Shows

Artiesten

Entertainment (overig)

Feesten & Events

Concepts & More

Overig

We Arrange levert door heel Nederland, oa. in Alkmaar, Almere, Assen, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Deventer, Den Bosch, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Hoek van Holland, Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Rhenen, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Vlissingen, Woerden en Zwolle.

Ook leveren wij nu een selectie van ons Entertainment in België en Duitsland.

We Arrange Events & Entertainment

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

Telefoon: 010 - 799 53 40
E-mail: info@wearrange.nl 

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

 

Kvk nummer: 24434609

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

© 2021 We Arrange is een onderdeel van Jecaju