DJ Kymare boeken

DJ Kymare is een Lounge & Club DJ. Hij draait dus zowel de rustige lounge en Beachhouse als de meer stevige Deephouse en Club. Hij draait oa. in Absolute en Manhattan in Arnhem & Club Moscow in Doetinchem. Wil je een Lounge of Club DJ huren of boeken? Vraag direct een offerte aan.

DJ Kymare is een veelbelovend talent met een passie voor muziek en dat hoor je terug in de manier waarop hij draait. Van Lounge tot Club, House, Latin en Beachhouse. Hij combineert deze stijlen op een opbouwende manier tijdens zijn draaiset.

Wil je DJ Kymare huren of boeken voor je club, feest of event? Neem contact met ons op! 

Als je alleen een DJ huurt, gaan wij er vanuit dat er al geschikt Geluid (licht) en DJ Apparatuur op de locatie aanwezig is. Voor onze vereisten klik op de DJ RIDER

DJ's & Drive-in Shows

Artiesten

Entertainment (overig)

Feesten & Events

Concepts & More

Overig

We Arrange levert door heel Nederland, oa. in Alkmaar, Almere, Assen, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Deventer, Den Bosch, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Hoek van Holland, Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Rhenen, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Vlissingen, Woerden en Zwolle.

Ook leveren wij nu een selectie van ons Entertainment in België en Duitsland.

We Arrange Events & Entertainment

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

Telefoon: 010 - 799 53 40
E-mail: info@wearrange.nl 

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

 

Kvk nummer: 24434609

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

© 2021 We Arrange is een onderdeel van Jecaju