top of page
header_Dixieland Trio.jpg

Dixieland Trio boeken, Dixieland Trio huren

Dixieland Trio's zijn op dit moment erg populair. Ze worden vaak geboekt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, borrel, maar ook op winkelcentra en bij verpleeghuizen. Wil je een Dixieland Trio bij ons boeken? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!

Dixieland Trio

Door oa. de film The Great Gatsby zijn de Roaring Twenties weer tot leven gekomen, en daarmee ook de vraag naar optredens van een Dixieland Trio.

 

Uiteraard kun je bij ons alleen het Dixieland Trio huren, maar we bieden ook extra entertainment voor jouw feest in jaren 20 stijl. Zo verhuren we steeds vaker de combinatie van een DJ & Trompettist met muziek in dit thema, maar ook Danseressen met Great Gatsby en Burlesque outfits. 

Ons Dixieland Trio voorziet uiteraard in hun eigen instrumenten en spelen akoestisch. Dit is overigens qua volume luid genoeg en dus geschikt voor zowel winkelcentra, borrel en receptie tot en met optredens bij verpleeghuizen voor ouderen. 

 

Tarieven: Het Dixieland Trio is te boeken vanaf 695,- euro excl. BTW (en reiskosten t/m 50 km, daarboven rekenen we 0,19 ct per km)

Voor dit bedrag is het Dixieland Trio max. 3 uur aaneengesloten aanwezig en spelen ze in die tijd ongeveer 4 blokjes van 30 minuten.


Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op!

Hieronder vind je een compilatie video van diverse optredens van ons Dixieland Trio.

bottom of page