De Zingende IJscoman huren, boeken

Met zijn temperamentvolle optreden steelt hij overal de show. Als een echte mediterrane charmeur brengt hij de mooiste Italiaanse liederen. Wie het daar warm van krijgt, zal zeker genieten van het heerlijke Italiaanse ijs dat onze Zingende IJscoman tijdens zijn optreden serveert.

De Zingende IJscoman kan zich è mobile tussen het publiek verplaatsen. Voor festivals, winkelcentra, beurzen en andere evenementen in beweging is deze nieuwe act een ware uitkomst. Waar u Luciano ook wilt hebben, hij vindt overal zijn weg.

Bij een standaard optreden maakt de Zingende IJscoman gebruik van een mobiele ijsbak die hij om zijn nek draagt, voor grotere events kan hij ook worden gehuurd in combinatie met zijn mobiele ijskar (voorbeelden van beide vindt u op onderstaande foto's).


Wilt u De zingende IJscoman boeken of huren voor uw event of feest?

 

Klik hier om contact met ons op te nemen!

Het ijs en overige toebehoren wordt door ons meegeleverd en op locatie uitgeserveerd . Alle specificaties worden verstrekt bij de offerte 

DJ's & Drive-in Shows

Artiesten

Entertainment (overig)

Feesten & Events

Concepts & More

Overig

We Arrange levert door heel Nederland, oa. in Alkmaar, Almere, Assen, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Deventer, Den Bosch, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Hoek van Holland, Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Rhenen, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Vlissingen, Woerden en Zwolle.

Ook leveren wij nu een selectie van ons Entertainment in België en Duitsland.

We Arrange Events & Entertainment

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

Telefoon: 010 - 799 53 40
E-mail: info@wearrange.nl 

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

 

Kvk nummer: 24434609

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

© 2021 We Arrange is een onderdeel van Jecaju