top of page

Danseressen Boeken, Danseressen Huren

Van club, tot discotheek, van festival tot evenement, van dinnershow tot bedrijfsfeest, wij hebben de beste danseressen. Professionele danseressen boeken en huren doe je bij We Arrange.

Boek nu onze Professionele Danseressen

GoGo danseressen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij festivals en grote (dance) evenementen en vormen een geweldige aanvulling op je feest of event zoals bijvoorbeeld een Beachparty, Ibiza Party, Pink Party, Glow in The Dark, Sweet Sixteen, Candy Girls, Asian, Antarctic, Cowboys & Indians, Rio, Trojka enz.

 

Onze ervaren en professionele danseressen zijn week in week uit te zien in alle grote clubs, discotheken en op festivals en events. Daarnaast treden ze ook regelmatig op in TV programma's zoals RTL's Holland's Got Talent en in videoclips van vele diverse populaire artiesten.

Behalve Club, Discotheek en Festival vormen onze Danseressen natuurlijk ook een geweldige aanvulling op bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een opening, studentenfeest, bruiloftsfeest, personeelsfeest of een dinnershow!

Kleding

We werken met een kleding styliste die voor iedere boeking de kleding, make-up en accessoires van de Danseressen speciaal en op maat voor u samenstelt. We beschikken over een enorme collectie kleding in alle denkbare thema's. De kleding kan indien gewenst uiteraard ook geheel worden aangepast aan uw huisstijl, bedrijfskleuren of club kleuren.

 

Vul snel het contactformulier in voor meer info of direct een offerte!

Voorwaarden

  • Onze Danseressen zijn tijdens een boeking standaard minimaal 2 uur en maximaal 3 uur aaneengesloten aanwezig en dansen binnen deze tijd 4 x 15 minuten

  • De danseressen dansen altijd in blokjes van 15 minuten omdat het fysiek te zwaar is om continu aaneengesloten te dansen

  • De 4 x 15 minuten optreden kunnen in onderling overleg worden verdeeld over de tijd dat ze (aaneengesloten) aanwezig zijn

  • Tijdens de korte pauzes wordt er 4 maal van outfit gewisseld waardoor er steeds weer een nieuw en verrassend effect ontstaat tijdens het optreden

  • Tegen meerprijs kunnen de danseressen ook langer aanwezig zijn dan 3 uur (waarbij ze bv. 5 x 15 minuten dansen binnen 4 uur etc.)

  • Uiteraard kunnen er meerdere danseressen worden geboekt indien er een continu podium bezetting van danseressen nodig is, of waarbij er tegelijk meer dan twee danseressen optreden. Prijzen hiervan gaan op aanvraag.

 

Tarieven

2 DANSERESSEN

- Optreden van 4 x 15 minuten - vanaf 425,- euro (excl. 9% BTW en excl. Reiskosten)


Onze Danseressen kunnen alleen worden geboekt met een minimum van twee Danseressen (vanwege het versterkende effect hiervan).

Bij optredens korter dan twee uur (of bij minder dan 4 x 15 minuten dansen) blijft de prijs gelijk.

Onze danseressen zijn ook inzetbaar als Promo Dames, bijvoorbeeld om uw product te promoten. 
Voor onze Danseressen die optreden in zeer speciale LED & LASER Costumes, klik hier!

 

Hieronder vind u enkele voorbeeld foto's van diverse veel geboekte thema's en bijbehorende kleding.

Wit, Goud & Zilver

Great Gatsby / Roaring Twenties

Burlesque/Moulin Rouge

Kou & Antarctic

Diversen

bottom of page