top of page
header cocktailshakers.webp

Cocktailshakers huren, Cocktailshakers boeken

Speciaal voor onze zakelijke klanten zoals event locaties en horeca gelegenheden zoals Lounge of Winebar, Restaurant en Grand Café verhuren wij ook Cocktailshakers waarbij u zelf de drank inkoopt bij uw vaste leveranciers en beschikt over alle Glaswerk en overige benodigde ingrediënten.
 
(deze optie is niet geldig voor particulieren, klik hier voor onze Cocktail Catering incl. Cocktailshaker, Drank, Glaswerk en overige ingrediënten en benodigdheden).

Onze cocktailshakers zijn niet alleen op de hoogte van alle populaire cocktails zoals Sex on the Beach en Mojito, maar weten ook steeds weer te verrassen met de nieuwste en hipste cocktails en natuurlijk ook met leuke alcoholvrije cocktails.
 

Tarieven Cocktailshaker *
Indien u een cocktailshaker huurt is dit voor een minimum van 1 uur voorbereiding (fruit snijden, ingrediënten klaarmaken etc) en 2 uur shaketijd waarin ter plekke cocktails worden bereid en geserveerd aan uw gasten.

Prijs: vanaf 275,- euro (excl. BTW en excl. reiskosten) extra uren zijn mogelijk tegen meerprijs.


Indien u meerdere cocktailshakers tegelijk wilt huren is dit uiteraard ook mogelijk, neem contact op voor de tarieven.

 

* Geldt alleen voor locaties die al drank verkopen en graag gebruik maken van hun vaste leveranciers (voor alle overige aanvragen, klik hier)

 

*Als u alleen een Cocktailshaker huurt is dit excl. Drank, Ingrediënten, Materiaal , Glazen en een Cocktailbar (prijzen incl. BTW, excl. reiskosten). Wij gaan er vanuit dat u exact conform onze specificaties de drank en ingrediënten inkoopt en zorgt voor het juiste glaswerk en over overige benodigde materialen beschikt.

Cocktailbar

Als u alleen een Cocktailshaker huurt is dit zonder cocktailbar omdat we er dan vanuit gaan dat deze op de locatie aanwezig is.

 

Indien u er toch een cocktailbar bij wilt huren, bekijkt u dan eens onze prachtige LED verlichte bars, die een ware eye catcher vormen op uw feest of event. Bekijk onze LED bars en ons overige Meubilair hier.

Wilt u liever toch een cocktailshaker huren inclusief alle drank en overige benodigdheden, klik dan hier!

U kunt bij ons ook een leuke Cocktail Workshop boeken! Interesse? Klik hier voor meer info!

We hebben ook Flair Tenders die behalve voor de lekkerste cocktails  ook zorgen voor een wervelende show! Klik hier voor meer info over onze Flair Tenders.

Cocktailshaker huren, Cocktailshaker boeken
bottom of page