Cellist boeken, Celliste Huren

Wilt u een Cellist huren of boeken? Cellisten zijn niet alledaags en dus zeer bijzonder entertainment op uw event. Neem contact met ons op voor boekingen!

Cellisten zijn inzetbaar voor verschillende doeleinden, zoals voor rustige achtergrond muziek, als klein concert, maar ook bij uw huwelijksceremonie of een walking diner. We Arrange heeft cellisten voor verschillende muziekstijlen, van klassiek tot easy listening en lounge. Ze kunnen natuurlijk solo spelen, maar ook als duo bijvoorbeeld in combinatie met een violiste!

 

Indien er speciale nummers zijn die u de cellist wil laten spelen kunt u dit van tevoren aan ons kenbaar maken, wij zorgen er dan voor dat het gewenste muziekstuk (of nummer) van tevoren door de cellist wordt ingestudeerd.

Dus wilt u uw bruiloft, event of feest voorzien van een speciaal optreden dan zijn onze cellisten echt iets voor u!

 

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, we denken graag met u mee.

Hieronder vind u een voorbeeld video van zowel een Celliste & Violiste als een Celliste die solo speelt.

Onze Cellisten spelen overwegend akoustisch en hebben dus in de meeste gevallen geen extra versterking nodig in de vorm van speakers en versterkers. Indien u muzikale wensen heeft kunt u dit van tevoren aan ons bekend maken zodat de cellisten de gewenste muziestukken vooraf kunnen instuderen. 

Al onze artiesten kunnen alleen worden geboekt als ze beschikbaar zijn en worden daarom pas definitief vastgelegd na een akkoord op een door ons uitgebrachte offerte!

DJ's & Drive-in Shows

Artiesten

Entertainment (overig)

Feesten & Events

Concepts & More

Overig

We Arrange levert door heel Nederland, oa. in Alkmaar, Almere, Assen, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Deventer, Den Bosch, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Hoek van Holland, Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Rhenen, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Vlissingen, Woerden en Zwolle.

Ook leveren wij nu een selectie van ons Entertainment in België en Duitsland.

We Arrange Events & Entertainment

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

Telefoon: 010 - 799 53 40
E-mail: info@wearrange.nl 

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

 

Kvk nummer: 24434609

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

© 2021 We Arrange is een onderdeel van Jecaju