top of page
header_candy girls.jpg

Candy Girls inhuren

Onze professionele Candy Girls kunnen worden ingezet om snoepgoed uit te delen aan je gasten. Leuk voor een feest, event, beursstand, beurs, winkelcentrum, opening etc.

Onze Candy Girls zijn veelzijdig inzetbaar!

Zo kunt u onze Candy Girls oa. inzetten op een beursvloer, een beursstand, voor deurontvangst, een winkel of winkelcentrum, feestelijke opening en ieder ander event of feest waarbij snoep mag worden uitgedeeld.

 

Kleding

We werken met een kleding styliste die voor iedere boeking de kleding, make-up en accessoires van de Promo Dames speciaal en op maat voor u samenstelt.


We beschikken over een enorme collectie kleding in alle denkbare thema's. De kleding kan indien gewenst uiteraard ook geheel worden aangepast aan uw huisstijl, bedrijfskleuren of club kleuren.

Door onze ervaring met vele feesten en events kan We Arrange u ook ondersteunen bij het bedenken van de juiste outfits voor uw promotionele activiteiten.


Vul snel het contactformulier in voor meer info of direct een offerte!

Tarieven

TWEE CANDY GIRLS

- 4 uur - vanaf 425,- euro (excl 21% BTW en Reiskosten)

Voorwaarden

- De Candy Girls zijn voor het genoemde tarief maximaal 4 uur (aaneengesloten) aanwezig

- Indien de opdracht korter duurt dan 4 uur blijft het tarief gelijk

- Candy girls boeken gaat vanaf twee dames (vanwege het versterkende effect hiervan en de snelheid van het kunnen uitdelen)

- Let op: U dient zelf te zorgen voor het uit te delen snoepgoed en dienbladen of schalen

 

Uiteraard kunnen er meer dan twee Candy Girls tegelijk worden geboekt, we beschikken over een groot bestand van Candy Girls. 
Prijzen voor meer dan twee Candy Girls gaan op aanvraag.

 

Hieronder vindt je foto's van onze Candy Girls.

bottom of page