Bubble Babes huren, boeken

Bubble Babes huren, boeken

Onze charmante Bubble Babes in chique kleding ontvangen en verwelkomen uw gasten met een heerlijk glaasje bubbles (prosecco of champagne)! Wilt u onze Bubble Babes boeken, vraag direct een offerte aan!

Wilt u onze Bubble Babes Huren, neem dan snel contact met ons op!

Onze zeer charmante Bubble Babes zijn zeer gewild bij oa. openingen, bedrijfsevents, beurzen en product introducties. De Bubble Babes zijn multi inzetbaar op zowel binnen- als buiten evenementen.

 

Ze ontvangen en serveren uw gasten en relaties op een zeer gastvrije en feestelijke manier. De kleding van de Bubble Babes wordt uiteraard ook door ons verzorgd en indien gewenst speciaal afgestemd op uw feest, event, thema, bedrijfskleuren en of huisstijl.

Bubble Babes met Champagne Rokken

Onze Bubble Babes kunnen ook worden gehuurd in combinatie met onze zeer speciale en bijzondere Champagne Rokken (of Champagne Gordel)!

Zie onderstaande foto's!

 

Belangrijk om te weten

  • Bij het inhuren van onze Bubble Babes, met of zonder Champagne Rokken gaan wij er vanuit dat u zelf zorgt voor glaswerk en de bubbels (champagne of prosecco)

  • Indien u ons Bubble Babe Concept huurt zonder champagne rok dan gaat dit standaard per twee Bubble Babes

  • Indien u ook een champagne rok mee huurt is dit mogelijk vanaf één bubble babe

  • Onze Bubble Babes zijn in te huren met een minimum van 4 aaneengesloten uren (langer kan tegen meerprijs, bij korter blijft de prijs gelijk)

  • De champagne rokken bevatten 100 houders per champagne rok en kunnen ook dienen als houder voor bv. frietzakjes of bierflesjes

  • De Champagne rokken staan op wieltjes, het is dus van belang dat uw feest of event plaatsvindt op een vlakke ondervloer zodat de  Bubble Babe zich vrij kan bewegen tijdens het uitserveren van de drankjes

  • Omdat de champagne rokken per bestelauto moeten worden vervoerd worden deze separaat afgeleverd op locatie en na afloop van het event weer opgehaald (tijden hiervan gaan in overleg). De champagne rok wordt dus niet meegenomen door de bubble babe

Wilt u meer weten en onze Bubble Babes huren voor uw event of feest?

 

Klik hier om direct contact met ons op te nemen!

We Arrange Champagne Rok_zwart
We Arrange Champagne Rok_zwart
press to zoom
Bubble Babes huren, boeken
Bubble Babes huren, boeken
press to zoom
We Arrange Champagne Rok_zwart-wit
We Arrange Champagne Rok_zwart-wit
press to zoom
We Arrange Champagne Gordel
We Arrange Champagne Gordel
press to zoom