top of page
header-beurzen-en-seminars.webp

Entertainment voor Beurzen en Seminars

We Arrange levert ook Entertainment voor Beurzen en Seminars zoals Hostesses, DJ's, Promo Dames, Artiesten, Cocktailshakers, Geluid, Verlichting en Aankleding.  

We helpen u graag persoonlijk verder bij de keuze voor Entertainment voor uw beurs of seminar. 

 

Hostesses en Promo Dames

Zo ondersteunen onze Hostesses en promo Dames u graag als het gaat om ontvangst van de gasten, voor hulp bij inschrijvingen en registratie, het te woord staan en welkom heten van bezoekers, het promoten van uw merk of product door het uitdelen van flyers en folders, klanten naar uw stand te lokken of het genereren van leads.

 

DJ's & Artiesten

Eén van onze DJ's of Artiesten kunnen natuurlijk net zorgen voor dat beetje extra sfeer en beleving en extra roaring in uw beursstand of voor een moment van ontspanning tijdens uw seminar.

 

Cocktailshakers

Ook onze Cocktailshakers zijn natuurlijk een geweldige aanvulling in uw beursstand of tijdens uw seminar. Ze zorgen voor een gezellige sfeer en bereiden ter plekke de allerlekkerste cocktails.

Geluid, Verlichting en Aankleding

Ten slotte kunnen we ook zorgen voor Geluid en Verlichting of Aankleding van uw beursstand of Seminar locatie, dit leveren wij echter alleen in combinatie met ons Entertainment.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte!

 

Referenties van Beurzen en Seminars

Voor wat betreft Beurzen en Seminars werken wij oa. voor Hilton Amsterdam, Droomparken, AutoProfijt, VanDerEng BV, Export Compliance Training Institute, Masters of LXRY en Parc Plaza Victoria Hotels.

Hieronder vind u enkele voorbeelden, bekijk snel alle mogelijkheden op onze website.

bottom of page