top of page
header-bedrijfsfeest.webp

Alles voor uw Bedrijfsfeest

We Arrange heeft veel ervaring met bedrijfsfeesten en bedrijfsevents. We beschikken over professioneel entertainment en uitgebreide mogelijkheden voor aankleding en decoratie van de feestlocatie, ook om bijvoorbeeld uw eigen bedrijf of bedrijfsterrein om te toveren in een geweldig feest of event.  

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren?

We Arrange heeft alles voor uw bedrijfsfeest zoals een DJ, Artiesten, Danseressen, Modellen, Geluid en Licht, Kant en klare feest concepten en het mooiste meubilair en decoratie, maar u kunt bij ons bv. ook een leuke cocktailworkshop boeken.

We helpen u graag persoonlijk verder bij de juiste invulling en het organiseren van uw bedrijfsfeest. Dit kan natuurlijk telefonisch en per e-mail maar dit kan uiteraard ook bij u op kantoor of op de beoogde event locatie zodat we meteen onze ideeën voor aankleding en decoratie met u kunnen delen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte!

 

Enkele referenties van bedrijven voor wie we bedrijfsfeesten hebben mogen verzorgen
Panasonic, ABN-Amro, Nestle, Alberto’s Italian, BMW-Ekris, Heron Auto (Stern 5), Brocacef, Axon Lawyers, Autoriteit Consument & Markt, Dutch Filmworks


Hieronder vind u voorbeelden van door ons aanbevolen (en veel geboekt) entertainment voor Bedrijfsfeesten.

DJ huren voor Bedrijfsfeest
Artiest huren voor Bedrijfsfeest
Danseressen huren voor Bedrijfsfeest

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw event?

Indien u graag een bedrijfsfeest of bedrijfsevent wilt organiseren maar niet weet hoe, u hier niet de mensen voor in dienst heeft, u er geen tijd voor heeft of dit gewoonweg liever aan professionals zoals We Arrange overlaat, kijk dan eens bij "Event Management" om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en u alle zorgen rondom de organisatie van uw bedrijfsfeest of bedrijfsevent uit handen kunnen nemen.

bottom of page