top of page
header-barry-badpak.webp

Barry Badpak huren, boeken

Bent u op zoek naar een Act die de hele tent volledig op zijn kop zet, dan is Barry Badpak zeker een aanrader! Dit 'totaal gestoorde trio' is bekend van de grote hit Kamelenteen en is al vele jaren een zeer gewilde act die optredens verzorgt door het hele land.

Wilt u dat dak eraf gaat tijdens uw feest? Neem contact met ons op!

“Waar ga je heen met je kamelenteen?” en “Ik wil een broodje van Kootje”. Wie kent ze niet? De mannen van Barry Badpak zijn rasechte entertainers en passen zich aan voor ieder evenement. Het Leidse trio begon in 2011 en heeft nog altijd een vinger in de pap in de feest-scene. En hoe kan dat ook anders nadat ze onder andere vele bruiloften, een musical en een uitverkocht Ahoy (2012) op hun naam hebben gezet?

 

De platvloerse teksten, bijpassende dansmoves en interactie met het publiek zorgen op ieder evenement voor een waar spektakel. Zowel jong als oud zingt de teksten mee en zelfs de grootste sceptici staan uiteindelijk mee te blèren met het drietal. Door hun constante creatieve ingevingen en hunkering naar meer weten de heren eenieder steeds weer te verbazen. Barry Badpak blijft in ontwikkeling, en zeg nu eerlijk? Wie wil daar geen deel van uit maken?

 

Beluister en bekijk hieronder hun videoclips.

Prijs: Vanaf 575,- euro (excl. BTW en Reiskosten)

 

(tijdsduur optreden max. 45 min.)

Voor boekingen en meer info, neem gerust contact met ons op!

Indien u Barry Badpak huurt is dit zonder apparatuur en gaan we er vanuit dat er een geschikte zang- en DJ installatie aanwezig is (met minimaal 2 draadloze microfoons en Pioneer DJ Gear). Onze technische vereisten voor een optreden worden verstrekt in de vorm van een Rider bij de offerte. Tegen meerkosten kan We Arrange uiteraard ook de benodigde geluids- en DJ Apparatuur verzorgen.

.

bottom of page