Artiest Boeken, Artiest Huren

U bent op zoek naar een Artiest voor uw feest of event? We Arrange heeft een groot aanbod Artiesten en helpt u graag om de juiste keuze te maken en te zorgen voor een Artiest die precies aansluit bij uw feest of event en uw wensen!

Artiesten boeken voor feest en event

We bieden Saxofonisten, Zangers & Zangeressen, Violisten, Percussionisten, Trompettisten, Cellisten, Pianisten, Fluitisten en enkele speciale Acts. De meeste Artiesten kunnen ook samen optreden met een DJ, maar ook kunnen we bijvoorbeeld een combinatie van Artiesten leveren, zoals een Zangeres met een Gitarist.

 

Onze Artiesten kunnen zowel akoestisch als versterkt optreden (over een geluidsinstallatie). Het is maar net wat er het meest geschikt is voor uw feest of event!

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloftsfeest, huwelijksceremonie, verjaardag, receptie, een optreden in uw beursstand of een ander feest of event, we hebben altijd de juiste Artiest voor iedere gelegenheid!

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

Klik hieronder op de Artiest van uw keuze voor meer info!

Al onze artiesten kunnen alleen worden geboekt als ze beschikbaar zijn en worden daarom pas definitief vastgelegd na een akkoord op een door ons uitgebrachte offerte!

DJ's & Drive-in Shows

Artiesten

Entertainment (overig)

Feesten & Events

Concepts & More

Overig

We Arrange levert door heel Nederland, oa. in Alkmaar, Almere, Assen, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Breda, Capelle aan den IJssel, Delft, Deventer, Den Bosch, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Hoek van Holland, Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Rhenen, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Vlissingen, Woerden en Zwolle.

Ook leveren wij nu een selectie van ons Entertainment in België en Duitsland.

We Arrange Events & Entertainment

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

Telefoon: 010 - 799 53 40
E-mail: info@wearrange.nl 

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

 

Kvk nummer: 24434609

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

© 2021 We Arrange is een onderdeel van Jecaju